10% rabat
info@csn.pl | 801 011 709, 691 515 915
Wykładziny antyelektrostatyczne - Cushion Stat
W wielu zakładach ludzie stanowią główne źródło elektryczności statycznej. Zwykłe chodzenie lub siedzenie na pewnego typu krzesłach może generować w ludzkim ciele ładunki o napięciu do kilku tysięcy Volt. Bez właściwej kontroli, taki ładunek elektrostatyczny może z łatwością zostać rozładowany poprzez urządzenia wrażliwe na wyładowania elektrostatyczne, co może spowodować uszkodzenie urządzeń. Przedstawione tutaj wykładziny antyelektrostatyczne (ESD) Notrax® mają za zadanie odprowadzanie ładunków elektrostatycznych od ludzi, co pozwala uniknąć nieprzyjemnego wstrząsu elektrycznego oraz chroni wrażliwe urządzenia.

Opis:
  • Wykładzina z gąbki winylowej rozpraszająca ładunki elektrostatyczne, redukuje zmęczenie i ogranicza tworzenie się elektryczności statycznej,
  • Kamyczkowa powierzchnia zapewnia dobrą przyczepność w każdym kierunku i jest łatwa do czyszczenia,
  • Opcjonalnie dostępne jest gniazdko 10 mm do podłączania wykładziny do opcjonalnego przewodu uziemienia,
  • Zgodna z normą IEC61340-4-1 (kategoria DIF), zmierzona rezystancja Rg 106 - 109 Ω, Rp 106 - 109 Ω,
  • Ładunek elektrostatyczny (test chodzenia), spełnia wymagania norm ISO6356 i EN1815,
  • Grubość całkowita: 9,4 mm
  • Waga: 3 kg/m2

Zalecane zastosowanie:
  • Lekkie użytkowanie - suche miejsca (linie montażowe, pomieszczenia komputerowe, kserografy).

Kolorystyka
czarny
szary
brązowy
czarno-żółty

Cennik
 Nazwa  Wymiar  Cena
 Cushion Stat  91cm x 18,3m  2840,54 zł
 Cushion Stat  91cm x 150cm  1765,52 zł
 Cushion Stat z rolki o szerokości 91cm  91cm x 1m.b.  179,99 zł

Transport
Zamówiony towar przesyłamy kurierem lub przesyłką priorytetową. Płatność z góry można dokonać na konto: CSN Wycieraczki z klasą, ul. Pińska 4d, 71-043 Szczecin, nr rachunku: ING BANK ŚLĄSKI 63 1050 1559 1000 0091 4672 4407
Wpłaty prosimy dokonywać po potwierdzeniu terminu realizacji. Na życzenie wystawiamy fakturę PRO FORMA.

Koszty transportu dla klientów, którzy dokonają zakupu za kwotę powyżej 500 zł netto:
  • płatność przed wysyłką - TRANSPORT GRATIS
  • płatność przy odbiorze - 9 zł netto + 23 % VAT
Koszty transportu dla klientów, którzy dokonają zakupu za kwotę poniżej 500 zł netto:
  • płatność przed wysyłką - 19 zł netto + 23 % VAT
  • płatność przy odbiorze - 19 zł netto + 9 zł netto za pobranie = 28 zł netto + 23 % VAT
Wysyłka za granicę kalkulowana jest indywidualnie.

Zamówienie
Wszystkie oferowane przez nas towary możecie zakupić państwo w naszym sklepie internetowym - http://www.sklep.csn.pl